Коли сайт уже готовий і ви хочете виставити свій ресурс в мережу Інтернет, вам потрібно підібрати хороший, надійний хостинг та домен. Нажаль дуже багато часу потрібно придавати цьому процесу, тому що від домену залежить подальша доля сайту.
  Зазвичай офіційні сайти компаній, Інтернет - магазини реєструються на платних відомих хостингах, що зробити трохи важко. Платний хостинг не містить реклами, що я вважаю великим плюсом. Також імідж сайту залежить на якому домені ви зареєстрували ваш проект, наприклад у мене викликають повагу сайти на .com .com.ua  .net  .ua.
  Безкоштовний хостинг можна використовувати для перевірки знань, "експерементів" та своїх можливостей ( знаю по своєму досвіду ).

Як правильно підібрати URL

Вибирати адрес сайту ( URL ) дуже важко. Потрібно звернути увагу на те, щоб відвідувач міг легко запам'ятати URL , наприклад: "Сайт мобильных закачек MobilkA - wwwmobilka.ho.ua" - легко запам'ятовується. Адрес повинен відповідати і тематиці сайту: wwwmob.ru.

Порада:
Щоб користувачу легше було запам'ятати URL, краще не використовувати в адресі сайту крапок, "тере" та "нижнього пробілу" ( _ ).

З повагою,
Влад Зінкевич                                                                                                     2009 - 11 - 20